"Apik lawas-gaya polisi karya," miturut Polisi Metro Kapten Robert Plummer, mimpin kanggo penahanan miturut hukum pelaksanaane search ing Vega, Texas bruno sammartino vs blackjack mulligan. Pakunjaran cathetan nuduhake yen Wrobel, 42, iki dipesen menyang Clark County Tengah Tahanan ing ana. Search Vega, Texas pejabat polisi mlayu piring ing mobil lungguh ing mandeg liyane ing 3:30 am CDT bebarengan antar negara bagean 40 njaba saka Amarillo, nalika iku katutup lisènsi iki dicolong saka kendaraan liyane ing Utah brunei casino online free kredit. Anthony Wrobel — mantan Venetian bakul sing wis dipuntudhuh saka murdering kang unggul lan nemen injuring liyane — iki bali ing Las Vegas pengadilan, madhep mejahi biaya sadurungé dina brunswick ga jamrud putri casino. Kang kang daya karo siji count saka kawitan-degree rajapati karo gegaman agawe, siji count saka ngupados rajapati karo gegaman agawe, lan baterei kanthi nggunakake gegaman agawe sing ngasilaken ing substansial gawe piala ono sesambungan karo badan. Nalika pejabat nyedhaki mobil, ketemu Wrobel asleep nang, nanging ora kanggo dawa online poker legal ing us saiki. Buronan wungu lan pisanan ngrambah kanggo gun, sadurunge panentu kanggo bakal dirasakake tanpa kedadean. Ing Mei, ing negara kang Supreme Pengadilan dibusak isih legal alangan kanggo Dozier poto-dijaluk eksekusi, lan ing juni 19, distrik judge mlebu pati njamin.