Iku wis kacarita sing Pangkat Group lan 888 Holdings wis diajukake bebarengan bid kanggo tuku William Hill, menehi operator regane nganti £3.6 bn ing casino. Miturut Financial Times, nawarake iku worth 364p saben William Hill nuduhake, sanadyan setunggal syneriges bakal nambah nilai kanggo 408p nuduhake, karo informasi sing teka saka wong loro briefed ing plans nanging swedia lisènsi direktutbetalning. Kabeh telung pihak sing isih sepi ing kahanan kanggo wektu kang, nanging iki nderek konfirmasi saka Urutan lan 888 ing juli sing padha ngelingi peserta kurban, sanadyan digawe iku cetha sing ora formal nawarake wis digawe, nalika William Hill ngandika iku "bakal ngrungokake lan nimbang wae proposal kang bisa dadi siap metu saka konsorsium." Sing mèlu woro-woro saka William Hill ing minggu sadurungé sing James Henderson iki kanggo ninggalake posisi CEO lan wis diganti ing interim basis dening CFO Filipus Bowcock silver oak casino mobile download. William Hill kang tutup pasar ing wektu nulis £2.89 bn, miturut Yahoo Finance, lan klompok digabungake saka kabeh telung perusahaan bakal mbentuk bebarengan tutup pasar saka kira-kira £4.51 bn, sing luwih dhuwur tinimbang Pantun Daya Betfair £3.98 bn nilai silver oak free muter casino kode. 888 lan William Hill nyoba kanggo nggawe menehi hasil pungkasan taun kanggo terakhir kanggo tuku mantan, nanging iku iki kacarita sing tombol 888 stakeholder ora bakal setuju kanggo kurban watara £700m silver oak casino paling anyar ora bonus simpenan kode.
William Hill wis ora kejawab metu ing M & A gaya ing UK bubar, karo Pantun Daya Betfair mbentuk ing februari lan Ladbrokes lan Gala Koral ing trek kanggo ngrampungake dados setunggal ing autumn, kudu padha bisa kanggo tundhuk karo Kompetisi lan Pasar Panguwasa kang ngatur sing padha kudu ngedol 350-400 kopi. fresno ca table mountain casino.