Padha uga bakal muter khusus papat-nyerahke tourney karo juara nampa $10k tuku-ing 2013 WSOP Acara Utama silver oak casino mobile mlebu. Antonio Esfandiari, pungkasan katon spesifikasi kang $18.3 m Siji Amba kanggo Siji Gulung mriksa, di cekel metu ing 501st panggonan kanggo entuk $24,808 (mbokmenawa kurang saka kapentingan kang Amba Siji payday wis kui wiwit iku dianugerahi) silver oak casino kaca login.
Minangka dadi metu, papat pemain – David Kelley, Dane Lomas, Desmond Portano lan Steve Rosen – di cekel metu ing tangan pisanan saka "tangan-menyang-tangan" muter, mangkono kabeh padha entuk dubious judhul gelembung boy(s) fret slot cut jero banget. Nanging, sing simultaneous metu temenan padha bakal pamisah 666th panggonan hadiah saka $19,227. Wong kang Utama Acara ngimpi seda sadurunge sawijining wektu kalebu Jason Mercier, Marvin Rettenmaier, Liv Boeree, JC Chu, Bernard Lee, Grant Hinkle, Justin Enom, Shawn Buchanan, Phil Collins, mantan Liga striker Teddy Sheringham, Lee Childs, Maria Ho, Shaun Deeb, Claudia Crawford lan Eric Baldwin fret slot tabel weruh agul-agul. Hille ndadékaké enem wanita isih battling, ngiring dening 2012 gelang juara Vanessa Selbst (1.678 m), Gaelle Baumann (1.438 m), Marcia Topp (760k), Susie Zhao (665k) lan Jackie Glazier (190km) harvest seger restaurant hard rock casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.