Yen Pagcor kang Entertaiment Kutha kepengin kanggo bisa disebut ing Las Vegas saka Asia, iku arep perlu akèh saka lampu, ora kanggo sebutno daya needed kanggo mesthekake yen lampu iki digunakake grand casino li ag jobs. Sing kang sabenere kok Manila Electric Co., Filipina' paling gedhé daya distributor, wis nyepakaké kanggo nandur modal P1.2 milyar kanggo construction saka anyar substation sing bakal digunakake kanggo alamat kapasitas daya needed kanggo sumber Hiburan Kutha. Miturut Meralco, ana daya diwenehake kanggo Hiburan Kutha ora cukup ing long term karo overloading mbadek kanggo kelakon ing wektu rong taun, yen ana kapasitas tambahan ora munggah lan mlaku dening banjur. Perusahaan iki siap kanggo njaluk bisa ing bangunan substation nanging wis nampa persetujuan saka Energi Pengatur Komisi (ERC) sadurunge bisa njaluk diwiwiti grand casino edition winates dhuwit recehan. "Tanpa kapasitas tambahan kanggo bakal diwenehake dening project ngajokaken, iku bakal mokal kanggo maringi leladen iki gedhe mbukak aplikasi ing Pagcor Hiburan Kutha lan wilayah jejer," Meralco ngandika. "Mangkono, kanggo ngaktifake pas wektune energization iki anyar investor kathah ing Pagcor Hiburan Kutha lan tambahan syarat daya saka konsumen ing wilayah jejer, Meralco ngusulake pangembangan Pagcor-1 substation," kang ditambahake grand casino liechtenstein online spielen.
Iku ora mung Hiburan Kutha sing Meralco wis padha sumelang ing bab. Jejer wilayah lingkungan komplek bisa uga mbutuhake gedhe mbukak sumber daya ing urutan kanggo njaluk bisnis lan perusahaan munggah lan mlaku. Meralco wus sing karo ERC kang disetujoni, iku bisa miwiti digunakake ing pangembangan saka Pagcor-1 substation, kang ngandika iku bakal perlu 18 sasi kanggo mbangun. Iku wis diangkah September 2014 minangka wektu nalika iku resmi bisa energize substation, mangkono assuring ing locators lan konsumen lan watara Hiburan Kutha sing ana bakal cukup daya kanggo ketemu lan alamat kabutuhan saka perusahaan ing sacedhake grand casino leon bolsa de rampung. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.