Iku uga highlights tanggung jawab olahraga totoan laku lan carane kanggo ngenali masalah gambling tindak tanduk nalika iku lloydminster casino opening.

"Tanggung jawab kanggo kita pelanggan wis mesthi wis tugu AGA anggota operasi carane kanggo njaluk liwat rusak dhuwit ing casino. Tanggung jawab game penasehat ukum uga nggunakake sasi kanggo ngagengaken panyedhiya care kesehatan kanggo layar sing patients utawa klien kanggo masalah gambling carane kanggo njaluk liwat poker losses. Yen sampeyan utawa wong sing ngerti perlu bantuan dealing karo masalah game jeksa agung bisa ngetokake, bantuan kasedhiya liwat telpon utawa teks ing 1-800-522-4700..

FanDuel wis dilisensi ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Mississippi, New Jersey, New York, Pennsylvania, Tennessee, Virginia, lan West Virginia carane kanggo njaluk liwat rusak dhuwit gambling. FanDuel wis digawe "multi-yuta prasetya" inisiatif, miturut statement.

Kita ora mung arep kanggo laku substansial FanDuel sumber daya kanggo ningkataké 'Duwe Rencana Game,' nanging kita dienggo kanggo mbangun konsorsium saka partners ing saindhenging olahraga lan game bisnis kanggo ukuran iki inisiatif, lan kita ngagengaken operator liyane kanggo gabung kita," ngandika FanDuel Group CEO Matt King.