aming testing spesialis lan technical konsultasi Game Laboratorium Internasional LLC (GLI) ngandika iku wis rampung lan publicly dirilis "GLI-11 versi 3.0," versi dianyari sawijining "GLI-11: Piranti Game" standar kabinèt medicine slot silet glathi.

LI diterangake ing versi paling anyar minangka "paling highly-dikembangaké pesawat saka syarat technical lan laku kasedhiya ing industri game" nilai medicinal saka black jack godhong. LI nyatakake sawijining utama yakuwi ing révisi standar klebu: njupuk optimal alignment antarane GLI-11 standar lan liyane GLI standar technical; ndhukung teknologi anyar lan inovatif produk, kayata basis skill game; lan nggambarake industri paling laku lan global standar "nalika nyediakake tingkat cocok saka resep sing minimally mbebayani kanggo industri" medicinal situs saka blackjack tanduran. Gedhe care iki dijupuk kanggo modernise standar ing cara sing ndhukung inovasi nalika terus kanggo anchor inti dislametaké peraturan," ngandika Chad Kornett, GLI kang direktur technical selaras, ing statement gawan ana kang release penet medicinal nilai-nilai black jack. Minangka bener standar industri, iku wigati kanggo GLI kanggo kolaborasi rapet karo aturan, manufaktur lan operator kanggo mesthekake yen document nggantosi paling highly dikembangaké standar lan paling laku ing orane dina iki," ditambahaké Pak Kornett. ing witcher 1 dadu poker anyar.