Loro-Yong lan Phua sadurunge wis diputer ing $1 yuta tuku-ing Amba Salah Siji Gulung, lan nalika padha ora melu iki wektu watara, Yong mesthi wis akèh dhuwit disambungake munggah ing acara taun iki ing witcher 1 dadu poker mod. Caesars iki saklawasé minangka loman karo Phua, menehi wong $16 yuta ing kredit ing witcher 1 poker de dados profesional. Iku gampang kanggo ngerti apa wong bisa mikir kuwi persiyapan iki dirancang kanggo olahraga totoan operasi, utamané ing considering lapuran sing ana keluhan liwat kasunyatan sing sawetara stasiun padha lagging konco wong ing witcher 1 dadu poker anyar. Loro liyane villas, jumlah 8881 lan 8882, kang padha dikuwasani luwih conventionally, lan padha kadhaftar kanggo Richard Yong lan Phua piyambak. In total, 27 wong-wong sing kagayut karo totoan ring padha ditanggepi a ngéramaké $93 yuta+ ing kredit dening kasino ing witcher 1 poker guide. Paul Phua olahraga totoan cilik wis kejiret ing manungsa waé saka wong-wong malah njaba donya poker, thanks ing bagean gedhe kanggo kontrovèrsial siasat digunakake dening agen FBI kanggo klumpukne bukti marang miturut omongane uwong gambling ring mlebu munggah kanggo patemon slot outlook.