Lisan pitakonan proses menehi serikat' pokrol kasempatan kanggo nyebut iki ngomongi langsung kanggo sangang Supreme Pengadilan katetepan, nanging uga saéngga NCAA lan wakil kanggo negara sing ngawan cilik casino atlantic city lima peru.

Agung Jenderal saka negara Virginia, Arizona, Florida, Indiana, Kansas, Louisiana, Mississippi, Missouri, North Dakota, Nebraska, New Hampshire, Ohio, Oklahoma, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah lan Wyoming kabeh ndhukung New Jersey casino atlantic city peru miraflores. Rong puluh serikat tengen KITA wis diajukake amicus ngomongi ing dhukungan saka New Jersey mréntahaké, nelpon kanggo mburi kanggo ban ing olahraga totoan casino atlantik palace agadir maroc.

Dikenal minangka Christie vs NCAA, cilik bakal weruh Pengadilan Supreme katetepan review lan agustus 2016 ngatur dening Philadelphia basis 3rd KITA Circuit Pengadilan Appeals sing sadurungé 2014 New Jersey penegakan ngidinke olahraga totoan ing kasino lan racetracks nerak PASPA (Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang 1992). Karo potensial $15bn olahraga totoan pasar ing saham, pemerintah saka akeh serikat uga wis milih kanggo posisi aturan saéngga wong-wong mau kanggo ngleksanakake olahraga totoan ing yuridiksi. tuku kripik zynga poker seluler. Pengadilan Supreme ora setuju kaputusan ing cilik langsung, karo sawijining sabanjuré dijadwal kaputusan tanggal kang 22 januari, nanging iki wis ora lèrèn sawetara saka industri game perusahaan saka nggawe page gerakane menyang olahraga totoan pasar. Akeh wong sing readying nalika piyambak kanggo ndarbeni perusahaan kang padha ngarep-arep bakal menehi wong-wong mau potensial kanggo nggedhekake menyang pasar, ngirim pengadilan arep kanggo mbubuti PASPA tuku kripik zynga poker paypal.