Gambling aturan ing Walanda wis napuk ngrekam nggoleki saka saklawasé setengah yuta euros ing operator saka ora sah online gambling situs. Ing ana, Kansspelautoriteit (KSA) dhawuh loro perusahaan konco casino online situs Redslots.com kanggo mbayar dendo saka €240k nenem kanggo mromosikaké casino liwat macem-macem walanda-basa camping lan aturan anyar walanda punters bonus ndaftar tuku kripik texas holdem poker. Loro perusahaan konco Redslots – Redcorp SA lan Bluemay Enterprises NV – uga muni menowo, minangka KSA denda sing jumlahe wong-wong mau saben €130k ing oktober 2014 kanggo shenanigans padha nglibatno 7red.com lan RoyaalCasino.com sing casino ing kansas city mbukak. Ing KSA ngandika iku wiwit sawijining paling anyar diselidiki ing November 2014, nyaranke padha ora duwe akeh iman sing asli dendo wis nggawe percoyo perusahaan kanggo tetep ing path sakcara lan panah. Ing KSA uga nyariosaken sing paling anyar sawijining tumindak dituduhake sing mung ganti jeneng domain ora cukup kanggo uncalan sing bloodhounds mati gondho.
Ing KSA ketemu iku utamané aneh sing situs processing pembayaran iki ditangani dening Megaten Ltd, UK-kadhaptar perusahaan Bluemay Enterprises. Aneh bagéan sing UK filings dhaftar Megaten minangka gadhah mandhek operasi ing taun 2004, nyaranke sing Megaten sejatine Bruce Willis ing Pangertèn Enem, aku.e.iku ora durung éling sing iku mati supaya terus kanggo proses Haley Joel Osment online slot muter. Ing KSA announced ing juli yen iku siap kanggo mete metu harsher punishments kanggo gambling online delinquents lan ngandika enormity paling anyar dendo iki sabdho amarga sadurunge dendo kiwa sangsi sing operator mangertos yen sing ngarsane iki unwelcome ing Walanda sing casino pelindhung mbukak ing indiana. Negara ing proses liberalizing sawijining online gambling pasar lan wis dhawuh kabeh bakal-bakal lisènsi pelamar kanggo tetep metu nganti regime anyar siap arang-arang ing 2017 (iku ngarep-arep). Aturan uga bakal kurban KSA luwih kakuwasan ing gawe balung ora sah operator lan KSA sanget parlemen kanggo njaluk pindhah ing minangka padha wis dhawuh sing anyar ACME thumbscrews sing craps tabel mbukak ing mgm springfield.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre angin creek casino reopening alabama.