Nabi kanggo Miwiti Layanan ing New Jersey, Indiana New Jersey basis olahraga totoan exchange, Nabi announced ana sing New Jersey ora kamungkinan kanggo ndeleng expansion gambling in November, minangka negara ngajokaken amandemen sah miturut ukum ora njaluk perlu support umum, paling anyar FDU jajak pendapat tabet gambling ilegal ing kanada. Tagihan loro Mindhah Nerusake kanggo Pilihan Massachusetts bisa rauh nggabungake sawijining tetanggan serikat ing saéngga sawijining residents kanggo wager ing olahraga gambling ilegal ing asia.

Casey Ennis iki dipenjara sawise 17 sasi diselidiki dening New Jersey panguwasa menyang aktif panyokro bowo saka macem-macem kasus saka identitas nyolong gambling ilegal ing california. New Jersey polisi pratelan Ennis nyolong luwih saka 1.800 akun ing macem-macem game online camping ing Dan Alexander wis ngiwa Bet365 kanggo nggabungake casino online account PlayStar minangka chief operating officer casino tanpa diverifikasi dening visa.
Ing poker pro tuntutan hukum marang loro rolas panyokro bowo marang Borgata, seeking rugi saka sawetara $1.2 yuta casino wo wong 5 euro einzahlen kann. Sing massive tambah dibandhingake kanggo suwene rong taun minangka revenue 57% luwih dhuwur tinimbang VGT revenue digawe ing juni 2019 casino ora mbayar 8.5 yuta.