Yen njlimet crita padha cukup kanggo njaluk sampeyan mati saka polisi pangisian daya akeh, akeh tukang matèni wong bakal njaluk adoh karo kadurjanan lan bakal mati ing-ing-roto saindhenging donya. Kabeh iki tegese Inggris pujangga britania Graeme Swann bisa uga bakal ing alangan kaya kang nekani pengadilan daya karo ngombe nyopir. Alesan?Kang pet kucing Max iki macet ing ngisor floorboards lan apik lawas Swanny iki racing kanggo tuku screwdrivers kanggo njaluk bab wong miskin metu, salawasé swigging saka botol peteng rum nyumbang dening kang Kulon India tim-bolo – kanggo 'medicinal' tujuan casino tanpa diverifikasi dening visa. Iku tetep bakal katon apa hakim sing bowled liwat dening Swann akun, utawa yen bakal kenek menyang isine.

Marang kabar sing UK bisa dadi bab kanggo nemu pindho daptar acara resesi polisi padha disebut kanggo siji nyebar totoan perusahaan ing kutha sawise mercon kang padha nyetel mati ing godhongé amba awan, lan streamers kang di buwang saka lantai 16 kantor London Capital Group casino wo wong 5 euro einzahlen kann. Panyebaran totoan group wis katon sawijining revenue tuwuh 61% ing separo pisanan saka 2010 dibandhingake karo wektu sing padha minangka pungkasan taun casino ora mbayar 8.5 yuta.
Eksekutif Simon Denham, ngandika: "Lan padha ngandika resesi iki ala. Pah!Paling gedhe diundhuh saka tush aku wis krungu ing gesang kawula." Iku ora ateges sing lagi banded karo undertakers, lan klinik-klinik rehab sanadyan LCG papat raja casino chip salah.

Sampeyan lagi mbokmenawa ok karo sing sanadyan..