Paling gedhe sumbangan kang GambleAware ditampa $2.7 yuta, diwenehake dening Entain, salah siji saka Gambling perusahaan teknologi Playtech announced dina iku dadi pisanan bakal dianugerahi anyar B2B aman gambling standar penghargaan saka GamCare montbleu casino south lake tahoe. Review nyatakake operator nyabrang ing baris karo marketing minangka nomer saka iklan iki gedhe banget montbleu resort casino & spa mriksa ing wektu. Sirah Global Media saka Ringier AG, Ladina Heimgartner, nyatakake yen investasi iki langkah amba kanggo perusahaan montbleu resort casino & spa. "Aku yakin, yen Ringier kang kuwat global pengalaman publishing lan Sportal kang platform digital ngerti-carane iku pas sampurna kanggo nyetel inovatif standar ing olahraga media global," ngandika Heimgartner aturan saka game poker ace.

William Hill kanggo dadi sponsor judhul Racing League William Hill wis dadi sponsor judhul Racing League, UK balapan jaran page basis tim kompetisi aturan saka game poker wis 2. Amal nyatet sing wis ditampa $3.2 yuta ing sumbangan lan pledges kanggo telung sasi pungkasan juni 30, 2021 aturan saka game casino roulette.