Bill bakal stipulate sing wagers taxed mung ing negara asal lan China Selatan Morning Posting kacarita ing HKJC bakal aplikasi warata totoan tingkat ing 72.5% ing kuitansi saka search bets ing non-lokal balapan aturan saka game poker ace.
Liyane voices wis sought kanggo dampen pangarepan saka Beijing-mimpin crackdown ing dharatan junket operator marakake dening laporan ing Kaping sadurungé iki minggu aturan saka game poker wis 2. 10, lan Deutsche Bank AG analyst Karen Tang ngandika 17 utama casino-hotels in Macau wis kebak dipesen kanggo Oct aturan saka game casino roulette.
Casino operator Lee ngandika karo mung "gearing kanggo Cina Taun Anyar ing puncak bisnis." Sukses Semesta Group wakil ketua Hoffman Ma pracaya Beijing milih kanggo ngawang tembung bisa crackdown ahead saka Taun Anyar hajat amarga iku wanted "kanggo menehi tandha ing pasar lan wong-wong sing padha nonton Macau." Miturut Ma, kasil sing paling kamungkinan saka gosip sing junkets bakal "wary" nggawa pejabat pamaréntah Cina lan direktur saka negara-diduweni perusahaan kanggo Macau, mekso operator kanggo "ngupaya luwih cilik pelanggan kanggo nyonggo jaringan." Tengen banyu saka Macau, Hong Kong Jockey Club (HKJC) wis diwenehi lampu ijo kanggo comingle sawijining totoan pools karo wong-wong saka operator ing yuridiksi aturan saka game poker klasik. Sawisé enem taun HKJC pleas mudhun ing kuping budheg, Ngarep Affairs Biro announced minggu iki sing bakal sijine Totoan Tugas (Amandemen) Bill kanggo Dewan Legislative arang-arang ing Q2 supaya hukum ing panggonan sadurunge HKJC kang mangsa wiwit anyar ing September.