Gurtler ditambahaké sing iki uga bakal ngidini kasino kanggo gain bali luwih ing efforts marketing lan kurban sawetara luwih akeh saka poker produk aturan saka game casino roulette. Revenue bakal mbagekke antarane operator ing platform adhedhasar pamuter kedhaftar gabung game.

Page online poker situs ing Nevada dibukak ing April 2013, lan banjur wiwit bathi wis ngisor par – crita umum antarane telung negara US kanggo duwe legalised game online aturan saka game poker klasik. Iku ngarep-arep dienggo bareng poker jaringan, kang ngajokaken kanggo aturan ing 9 juli, bakal ngidini kanggo pamuter luwih gedhe blumbang, duweni potensi ningkatake bathi kang wis dadi adoh tiba cendhak saka proyeksi watesan umur kanggo poker online. Las Vegas Review Journal lapuran sing Yehoshu Gurtler, salah siji saka pengacara makili 888, ngandika pamuter luwih gedhe basa bakal nambah "produk attractiveness lan pamuter partisipasi", asil ing luwih game pajak kanggo negara. Saka telung camping klebu ing proposal, WSOP.com iku mung siji saiki operasi ing negara, senajan isih loro 888-powered camping sing samesthine kanggo miwiti shortly watesan umur kanggo kantor seneca niagara kasino.

Burnett, NGCB ketua, ngandika sawise panel swantun milih ing sih saka 888-Caesars-Bandha Pulo Proposal sing everyone ing NGCB wis "apa hard kanggo nggawe persetujuan karo Delaware kasunyatan" watesan umur kanggo gambling online.