Rekaman 323,000 wong sing samesthine kanggo ngunjungi Las Vegas sak siap metu juli 4 akhir minggu, miturut tokoh diterbitake dening Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Authority (LVCVA) watesan umur kanggo rosie kang casino.
Watara 200.000 sing bakal drive pengunjung kanggo Las Vegas, makili meh 96,000 pembalap ekstra saka wong-wong sing biasane bakal lelungan ing sawijining lurung-lurung lan ing dalan-dalan sak dina rata-rata watesan umur kanggo soboba casino. Tony Illia, a juru wicoro kanggo Nevada Departemen Transportasi marang Las Vegas Review Journal sing: "Motor kudu budget tambahan wektu lelungan lan tetep tandha kanggo bisu pembalap watesan umur kanggo langit city casino.
Kita antisipasi lalu lintas abot bebarengan antar negara bagean 15, U teatro apa casino de lisboa. Ting 95 lan resor dalan sak Independence Day," agensi Hukum pelaksanaane operasi tengen wilayah sing nyepakaké kanggo nambah patroli kanggo mabuk pembalap liwat rong minggu sabanjuré minangka asil ing tambah ing lalu lintas teatro casino prado de sitges. LVCVA sumber wis ngandika sing metu saka kutha lelungan sing samesthine kanggo nglampahi bab $217.7 m ing pangan, hotels lan gambling sak kamardikan dina akhir minggu karo 95.3% saka 149,351 kasedhiya kamar hotel samesthine kanggo bakal dikuwasani kanggo duration saka periode liburan del teatro casino di sanremo. Kira-kira 765,000 penumpang maskapai bakal mangkat utawa teka ing McCarran International Airport liwat akhir minggu, karo ana samesthine dadi bandara paling sibuk dina. miami hard rock tau tak ing saindhenging casino.