Njupuk AC tantangan karo cilik bandara lan jam drive mudhun turnpike supaya ora didol ing "kawentar" miami hard rock tau tak ing saindhenging casino. Iku kasar miami jai alai casino hiburan. Siji amba positif padha wis rampung wis ngatur kanggo tetep kasino metu saka lor NJ kang bakal tenan matèni AC." Nalika takon apa WSOP Acara Utama owah-owahan kang senengane liwat taun, Moneymaker diterangno, "luwih Cendhek dina kanggo manawa. Sayange, saiki ana casino lan poker kamar ing meh saben kutha. Paling iki ing tanggal 9 November konsep kang wis wiwit wis dibatalaké thank kaluhuran." Chad iki takon bab laku kang kanggo ngulungake metu mlebu komplong saka Pabst Biru Pita (PBR) bir. "Aku nulis mingguan koran olahraga kolom; aku tansah duwe resmi bir aku ngombe ing kolom miami dadu casino ora simpenan kode. Paling dina saiki sampeyan metu ing lawang dening 10 p.m miami dolphins vs slot panrima. Nalika takon yen kang panginten Atlantic City (AC) ana ningali kawentar, Moneymaker ngeyel, "AC ana bab nalika wong mung wis Vegas, [T]unica lan AC kanggo milih saka hollywood casino baton rouge promosi. PT esuk iki)." Kang dianyari respon kang mengko sak AMA, nyatakake, "Bojo No hollywood casino baton rouge restaurant. Chad iki takon carane asring wis nikah.