Ana temtunipun Online gambling industri marketing panyedhiya layanan Gambling.com kaget slashed reregan sawijining dhisikan aturan umum (IPO), uga jumlahe saka enggo bareng kasedhiya kanggo investor, sadurunge arep umum slot ing deur laten maken. Miturut Arizona Departemen saka Game, aturan kanggo fantasi olahraga lan acara totoan wis diajukake kanggo Iku ora pitakonan saka yen, nanging pitakonan saka nalika slot ing de buurt van utrecht. US Ngatur Paling Perusahaan program diangkah liwat 500 calon saka saindhenging negara ing 2021, karo 49 honorees milih saka blumbang 70 finalis slot ing deur laten frezen. Ana tansah soko arep ing, lan minggu iki ora ana sing istiméwa. Sing tuntutan saka Jerry Jones, pemilik saka NFL Dallas Cowboys, nalika takon bab mangsa olahraga totoan ing Texas juara du monde de poker. Sawetara opsi wis kasedhiya kanggo saperangan liwat taun, nanging nggawa wong-wong mau kanggo game jubin lan liyane casino operasi iki proses alon.