Karo kurang millionaires mudhun ing game enclave, Hung liwat-the-top indulgence dadi kurang atraktif kanggo investor. Kanggo Hung kang usaha tenanan, nanging, iku buktiaken kanggo luwih kempal karo Amérika cara saka pikiran slot ing deur laten frezen. Dumunung kidul utama seret saka Malaysia Strip, cedhak casino Studio Kutha. Nanging karo kamar miwiti ing $1,500 wengi, hotel kabutuhan dhuwur roller casino papan kanggo bandha mati sawijining uga-kanggo-do tamu juara du monde de poker. Basa model pindhah kanggo luwih saka $417,000 saben. Hung, mantan bank lan Merrill Lynch eksekutif, wiwit 13 project bali ing 2013 ing dhuwur saka Macau kang game sukses juara du monde poker bruel. Game asil plummeted liwat telung taun sabanjuré kanggo $28 milyar taun pungkasan juara du monde poker 1990. Dhisikan resor plans disebut kanggo casino, nanging minangka saiki, Ing 13 wis ora ngrambah lan persetujuan karo salah siji saka Macau kang enem dilisensi operator.

Flamboyant Hong Kong pengusaha Stephen Hung nearing completion ing $1.3 milyar hotel resor dijenengi 13 juara du monde poker perancis. Sing komplek mayoritas diduweni dening Melco Resorts, Hong Kong perusahaan kontrol dening fellow Cina billionaire Lawrence Ho. bisa aku nginstal gpu ing liya slot. Transaksi dikirim Hung HK$300 yuta ($38.4 yuta), kira-kira 35 persen diskon ing tenan engineering buku value.