acau operator casino Galaxy Hiburan Group Ltd announced on Friday apa iku kasebut sing "siji-mati khusus discretionary bonus" witjaksono kanggo siji sasi saka basa gaji lan dijamin tips (yen ditrapake), kebayar kanggo "97 persen" saka sawijining non-karyawan manajemen, yaiku wong-wong ing manager senior utawa tingkat ngisor juara du monde poker 1990. Iki siji-mati khusus discretionary pembayaran digawe ing wawasan khusus saka daya saing pasar lan perusahaan puas kinerja bisnis ing 2018," ngandika tenan.djusted pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) ing Galaxy Hiburan wungu dening 36 persen ing waktu pisanan saka 2018, kanggo rekaman HKD4.3 milyar (US$548 yuta), miturut asil diterbitake ing awal Mei.n juli 13, operator casino Wynn Macau Ltd wis nyatakake iku ana aturan paling saka sawijining staff a "bonus khusus" witjaksono kanggo siji sasi saka reged gaji kanggo non-eksekutif staff, karo gratuity kebayar ing agustus 15 juara du monde poker perancis. Wynn Macau iya ora ngomong apa pembayaran ana siji-mati, utawa bagéan saka multi-taun rencana, kayata iku wis ing panggonan antarane 2014 lan 2017 klebu.alaxy Hiburan mbayar ing februari discretionary bonus kanggo sawijining layak karyawan ing senior manager bahan lan ngisor; ing kasus-kasus jumlah padha karo kanggo siji sasi gaji bisa aku nginstal gpu ing liya slot. Tenan uga wis announced ing sasi padha gaji nambah kanggo sawijining layak karyawan, karo efek saka 1 April, 2018. bisa aku nginstal ram ddr4 ing ddr3 slot.