Kapisan iku kanggo fitur wolung integrasi slot saben karo trio layar gedhe nalika kaloro noto kanggo kurban papat mesin karo 43-inch tampilan.
"Kita customer referensi lan saran nganggo kanggo awake dhewe," maca statement saka Kubilay Ozer, Sales Global Direktur kanggo Bias Game Teknologi GmbH. "Iki game siji solusi wis sange saran bisa aku nginstal ram ddr4 ing ddr3 slot. Austria tenan ngumumaké yen sawijining iDROPs inovasi saged validating nganti enem cathetan utawa karcis per detik bisa aku nginstal ddr3 ing ddr4 slot. "Ing sawetara minggu kepungkur piyambak akeh klien wis ngandika metu matur apa prabédan Bias [Game Teknologi GmbH] ndadekake ing casino lantai. Pengunjung bakal malih dadi bisa kanggo ndeleng papat-slot tatanan karo telung layar nalika kabeh aransemen iki bisa diset kanggo kurban papat inti jackpots. Saiki iku kasedhiya kanggo kasino ing Amerika." Minangka yen iki ora cukup, Bias Game Teknologi GmbH nyatakake iku uga niat kanggo ngetokne lengkap sawijining slot sawetara ing G2E nyakup sawijining VIP Premium Lounge, Pinnacle 24 lan Pinnacle SL unit nalika pengunjung kanggo salajengipun bisa kanggo ndeleng papat-wheel Pamuter Stasiun otomatis roulette inovasi ing tumindak singapore casino roulette nang minimal. Kita ngajak pengunjung kanggo teka lan mangerteni carane padha bisa nggawe prabédan ing kasino dening digunakake bebarengan karo Bias [Game Teknologi GmbH]." Apex Game Teknologi GmbH digunakake februari ES babar Blas Game pameran ing London kanggo debut sawijining Naga Endhog jackpot pulo lan nyatakake sing iki multi-slot inovasi tambahan bakal dadi ing gambar ing mbesuk G2E ing telung konfigurasi unik singapore casino kapal ing ndhuwur. "Iku wis mesthi wis sandi pribadi goal kanggo nggawa inovasi lan rasa seneng kanggo kita apik industri singapore nganggep tightening casino aturan kanggo pelanggan. Kita ngerti pemain lan nggawe solusi patut singapore casino texas holdem poker.