Ing coronavirus wabah wis mati akeh bisnis ing ndonya uga acara teka beya punti poker. Sak konferensi interaktif, delegasi bakal bisa kanggo ngrungokake ing sak diskusi panel lan krungu saka pamicara intine. Konferensi bakal pungkasan kanggo telung dina lan kurban informasi ing tech lan game sektor teka beya il bakul poker.

Eman Pulis, CEO lan Ngedegaken saka SiGMA Group, komentar ing owah-owahan dening nyatakake yen digital konferensi bakal ngisin kangelan sing everyone wis madhep ing wektu iki nalika digunakake bebarengan wis tau wis luwih penting. Iku misale jek ES-SiGMA Asia DIGITAL pengalaman interaktif wis saiki wis kena pengaruh uga teka beya il black jack. Nanging, padha saiki wis diundur nganti taun sabanjuré, ing May 27 lan 28 download house of fun casino slot. Kanggo taun iki, SiGMA Manila bakal bisa karo Clarion Game ES Asia kanggo kurban digital konferensi.