Borgata punika stalwart ing Atlantic City pasar, aturan liwat 3,400 slot mesin lan 250 tabel game, bebarengan karo 2,000 tamu kamar lan 2,400-jog hiburan ajang restoran cedhak golden rembulan casino. SG Digital iki juara ing Digital Industri Supplier kategori, uga ing Produk Digital kategori sawijining OpenBet olahraga totoan platform situs judi slot abang macan. Kalima cicilan saka Anugrah dianakaké ing adiluhung bojana upacara ing Sands Expo Convention Center, nendhang mati G2E nuduhake gambling situs slot tanpa bagéyan saka pulsa.

Kasetyan Customer ProgramWinner: Caesars Hiburan Corporation – Total GanjaranCaesars Hiburan iki pisanan-wektu juara ing kategori iki, ngantem MGM Resorts' M urip, kang menangaké Penghargaan ing kabeh sadurunge papat taun gambling situs slot ora simpenan awal. OpenBet iki sing tergabung ing Ngelmu Game payung, ing ngisor iki sawijining $630m disualekno saka NYX Game Grup, kang rampung taun iki gambling situs slot tanpa cutout. Pemenang padha dilantik ing ngarep luwih saka 700 profesional industri lan padha mutusaké dening esteemed kang menehi kritik panel saka 70 pakar hakim suncoast casino new port richey fl. BetConstruct iki Timbal Partner kanggo Anugrah taun iki, powered by Gambling Njero, nalika Konami, Game Inc.iki Isi Sponsor. GeoComply disetujoni vendor ing negara New Jersey, Nevada, Delaware, Georgia, Mississippi lan West Virginia, lan sawijining teknologi terus kanggo nggawa safety lan tanggung jawab kanggo diatur kasino lan digital game suncoast casino lowongan kasedhiya ing durban.
Digital Industri SupplierWinner: SG DigitalSukses terus kanggo SG Digital nalika iku menang Digital Industri Supplier Award kanggo pisanan.