Tanah basis operator (totoan, bingo, VLT, etc.) uga tundhuk anyar AML syarat, kalebu reporting dhuwur-nilai tuku-in lan winnings, uga minangka customer nelusuri kanggo nggampangake poto-weton program. Kapindho bill telpon kanggo ban ing "iklan propaganda saka game karo hadiah awis," karo loro gambling operator lan pemilik saka iklan medium kang ads katon tanggung jawab kanggo hukuman kiro-kiro saka €50k kanggo €500k adhedhasar keruwetan saka infraction nalika bakal resorts donya catskills casino mbukak.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre nalika bakal resorts donya casino queens mbukak. Saka saiki, operator bakal mbutuhake pelanggan digital sing mlebu liwat web utawa piranti seluler kanggo isi metu ing paling 12 lapangan data nalika bakal langkawi casino mbukak.
Karo Piala Donya FIFA kickoff mung watara sudhut, italia-dilisensi operator sing fretting sing padha bakal kelangan pelanggan kanggo data kurang-luwe internasional dilisensi situs porsi pasar italia tanpa search wewenang kerang casino pizza near me. Studies wis ditampilake sing luwih rumit dhisikan tandha-up proses, kurang kamungkinan pelanggan kanggo ndeleng iku liwat kanggo mburi, utamané kanggo seluler kedhaftar. Koalisi wis ngajokaken 35% abang ing nomer saka tanah basis mesin game lan "absolute ban" ing gambling iklan lan sponsorships ngakoni gambling winnings ing pajak.
Ing kasus sapa panginten koalisi iki bluffing, M5S Senator Matteo Mantero (digambarke) di dudohake daptar saka rong anyar bêsik saka aturan minggu kepungkur, page panutup watesan ing panggonan seko saka gambling panggon acara lan matesi wong-wong mau kanggo wolung jam saka operasi saben dina. Pungkasan sasi, koalisi dirilis document outlining sing plans kanggo governing, kalebu atos posisi ing bangsa industri gambling.