Aku tau mikir iku cara iki...lagi mung kripik kanggo kula." Supaya dhuwit ora matter sing akeh kanggo Rybachenko, nanging bandhulan kudu mengaruhi sesambetan?Aku ngeweruhi partner muter Nanas ing Siprus taun kepungkur, apa dheweke perspektif iki? "Dheweke tansah karo kula. Nanging sing ora jawaban sing njaluk nalika sampeyan pirembagan kanggo rusia Sergey Rybachenko. Aku ana ing sandi cara bali saiki...nanging iki ora kaya game aku digunakake kanggo muter ing sadurunge. Aku kaya kanggo muter Nanas Mbukak Pasuryan Cina, ngendi kita lagi diputer kanggo $500 titik." Aku pracaya sing digunakake kanggo muter ing sawetara ageng game, iku sing bener? "Aku digunakake kanggo muter kanggo ageng totoan ngawat-ngawati mudhun ing gambling. Aku bisa muter kanggo 24 jam lan dheweke bakal ana dening sisih clams casino & kawin numpuk - aku gusti allah. Nalika aku muter game awis, kadang aku muter 30 jam sesi lan dheweke bakal tansah dadi karo kula ngakoni gambling menang lan losses ing pajak. Malah nalika aku nyuwil—telung taun kepungkur—aku ora duwe pangan kanggo ngrameke Taun Anyar, nanging aku isih seneng banget. "Ing Rusia, kita wis game sing aku manawa ana paling gedhe game ing donya ing wektu clams casino - illest urip.

Kita main $5K ante Pot Watesan kandang jaran.