Kang dinuga digunakake pengeboran kanggo break menyang kripik tabel ing dhuwur-watesan wilayah casino, Associated Press kacarita. Dheweke ambruk metu saka SUV minangka kang sped mati, pangrusak nyatakake ngakoni gambling menang lan losses ing pajak. Korban ketemu karo macem-macem wounds gunshot clams casino - illest urip. Nggunakake video ndjogo saka bank, Cowlitz Suku Departemen Polisi perwira ngandika padha bisa kanggo ngenali Nguyen minangka suspect sing nyoba ing Mei kanggo nyolong kothak ireng sing sing itungan saka kasino omah gedhong casino promo code 2021. California wong iki dihukum minggu iki kanggo 33 sasi ing pakunjaran kanggo dinuga nyoba kanggo nyolong dhuwit saka Washington Negara kang ilani Casino ing knifepoint lan robbing bank lokal omah gedhong casino promo code kanada.