bokong game tabel ing Macau revenue ambruk 13 persen taun-taun ing nopember, miturut resmi industri ngasilake dipetik dening sawetara analysts investment omah gedhong casino promo code 2021.

Macau total revenue game reged (GGR) kanggo November ambruk 19,6 persen taun-taun kanggo MOP24.27 milyar (US$3.04 milyar), ngandika kutha kang casino pengatur on Monday. Dening babagan, VIP iki mudhun 23 persen (utawa 27 persen diatur kanggo Melco Makutha Hiburan Ltd premium massa revenue reclassification) lan massa dening 13 persen (utawa 7 persen diatur) in November," ngandika cathetan saka Kredit Suisse AG analysts Kenneth Fong lan Suster Wong.

Senadyan luwih gampang taun-taun comparison in November, kita weruh ana tandha saka asil dandan." acau ing juni suda limang dina, saka pitung dina, dileksanakake tetep kanggo daratan Cina duwe passport sing transit ing kutha omah gedhong casino promo code kanada. Aturan anyar padha efektif saka 1 juli butter poker kamar jadwal turnamen. Wektu iki, stricter pelaksanaane milai dening Zhuhai pemerintah (Tiongkok sisih) tinimbang Macau paling slot mesin ing saratoga casino.

Iki bisa ngirim sinyal kanggo industri sing pamaréntah Cina uga kepengin kanggo nutup loophole lan sing iku dipercaya kanggo duwe loosening kawicaksanan ing visa ing istilah near, ing tampilan kita," ngandika Kredit Suisse analysts paling slot mesin ing sands betlehem. Kita tetep ing sela-sela minangka kahanan sing durung mesthi tetep dhuwur," ngandika Wells Fargo tim mimpin dening analyst Cameron McKnight.nalysts saiki ngomong sing luwih ndadeake munggah nganthi kamungkinan menyang desember paling slot mesin ing seminole hard rock tampa. Carlo Santarelli saka Deutsche Bank AG punika nonjol GGR ing Macau kanggo tiba dening 22,2 persen ing desember saka taun kepungkur, karo-pasar massa babagan samesthine kanggo nolak 6 persen.utawa taun lengkap 2014, GGR digambaraken dadi 1.8 persen luwih murah tinimbang iku ana ing 2013, ngendikane Pak Santarelli. Nambah total kanggo 11 months page 2014 ngadeg ing MOP328.24 milyar, taun-taun munggah saka mung 0.3 persen. paling slot mesin ing kantor seneca niagara kasino.