Sawijining bill klebu 10 lisensi kanggo olahraga profesional organisasi, ngratakaké dalan kanggo stadion totoan kanggo pembuangan saka tim kaya Phoenix Suns, Arizona Coyotes, Arizona Diamondbacks, lan Arizona Cardinals casino regina saben minggu turnamen poker.

Kabeh bakal kabeh bakal bisa kanggo seneng "inspirasi olahraga garis menu" dening Michelin-dirating Chef Nicholas Stefanelli. Nanging iku ora pisanan kanggo bakal ditetepake arang banget cedhak karo stadion. Patang sasi mengko, FanDuel kang tiyang sepah, Flutter Hiburan, announced ing November 2018 pangentukan nelpon sing Pantai ajang wis cepet ngluwihi pangarepan, dadi "salah siji saka paling gedhe olahraga totoan paling cedhak ing donya." Iku mbantu yen buku iki dumunung ing kutha paling gedhé a voyage to ing Bumi — lan paling gedhé ing wilayah KITA — ing wektu nalika negara New York ora duwe legal olahraga totoan casino regina karcis nuduhake lounge. FanDuel kabuka sportsbook ing Pantai Racetrack ing Lor Jersey ing juli 2018, mung sasi sawise Supreme Pengadilan US ditolak federal larangan saka olahraga totoan casino ndhaftar bonus ora simpenan.
Nalika sak wentoro sportsbook papan karo totoan windows lan poto-layanan kiosks kabuka ing arena ing juli 2020, iki menehi hasil nyata. On Wednesday, William Hill Sportsbook wis sawijining opening grand ing Ibukutha Siji Arena ing Washington DC, ngarep kanggo Washington Huruf, Washington Wizards, lan Universitas Georgetown tim basket casino region hannover pro beruf. Sadurunge, lan kanggo puluh, ing liga' resmi baris ana sing olahraga totoan nuduhke eksistensial ancaman.