Amerika Serikat punika bab kanggo ndeleng page sawijining cybersecurity angger-angger sing yakuwi kanggo nglindhungi data konsumen lan institusi financial, kalebu perusahaan dealing karo bitcoin. Proposal, announced dening New York Gov. Andrew Cuomo, bakal mbutuhake bank-bank, perusahaan insurance lan institusi financial layanan diatur dening Departemen Negara saka Layanan Financial "kanggo netepake lan njaga cybersecurity program dirancang kanggo nglindhungi konsumen lan mesthekake safety lan soundness saka New York Negara kang financial industri layanan." Supaya apa ta tegese iki kanggo bitcoin?Yen disetujoni, angger-angger, bakal mengaruhi kabeh financial duwe lisensi ing New York, kalebu bitcoin perusahaan sing wis disetujoni dening BitLicense cara paling apik kanggo ngalahake roulette. Banjur, sawise 45-dina sok dong mirsani lan umum periode liwat lan proposal digunakake, iki diatur èntitas financial bakal dibutuhaké déning hukum ora mung kanggo nggawe cybersecurity program, nanging uga nganggo ditulis cybersecurity privasi, ngrancang alexa pangareping keamanan pejabat sing bakal ngleksanakake, ngawasi lan dilakokaké privasi, lan desain kawicaksanan lan tata cara sing bakal njamin keamanan informasi sistem lan nonpublic informasi diakses utawa dianakaké dening pihak katelu èntitas, bebarengan karo macem-macem syarat liyane kanggo nglindhungi rahasia, integritas lan kasedhiyan informasi sistem. Saiki, bitcoin perusahaan ing New York—ijolan lan dompet panyedhiya layanan memper—sing wis dibutuhake kanggo diwenehi larang BitLicense saka New York Departemen Layanan Financial ing supaya kanggo operate ing negara. Yen iki anyar cybersecurity angger-angger wis disetujui, iki tegese tambahan atusan ewu dolar ing fees sing needed supaya bitcoin perusahaan bisa tundhuk karo syarat, kang kalebu hiring a pejabat alexa pangareping.
Ana isih dicokot sing sethitik saka wektu sadurunge negara bakal weruh apa proposal liwat persetujuan wektu. Nanging kang menehi kritik saka persetujuan BitLicense, pamaréntah bisa mung sarujuk angger—angger-preduli saka carane intensely kontrovèrsial iku bisa dadi cara paling apik kanggo ngalahake casino heist.

"Angger-angger iki mbantu njamin industri financial layanan paring sawijining kewajiban kanggo nglindhungi konsumen lan mesthekake yen sawijining sistem sing cekap dibangun kanggo nyegah cyber-serangan kanggo kebekan ombone bisa," Cuomo ngandika ing statement wektu apa asda delivery slot release. Saiki bitcoin rega lan volume perdagangan Populer digital itungan bitcoin perdagangan ing $608.14 ing esuk, karo volume perdagangan saka $12.35 yuta. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre wektu apa asda delivery slot teka metu.