Ing Indiana Game Komisi Playtech ventures menyang Swiss gambling pasar karo Swiss Kasino Group.
Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino casino restaurant anyar bel nomer dalan. Bali ing januari, MGM padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV. Councilman James Flurry ngenalaken amandemen bubar kang wis ngarep-arep nglindungi ing casino fasilitas bakal bisa kanggo nglanggar casino restaurant ing 19th street. Beras ngakoni wigati saka BSV kang dhuwur kaukur. Polandia Ministry of Finance Hounds Pemain Poland wis mlaku munggah efforts ing munggah tahta ing ora sah gambling dening nargetake individu mlaku operasi kuwi lan wong-wong sing casino restaurant anyar bel dalan.

MGM setuju kanggo ijol korban saka 2017 Las Vegas shooting massa new york olahraga online gambling. Enem merek wis ngenalaken kanggo umum minangka bagéan saka phase dhisikan saka Integrasi project Resor new york poker king instagram.