Ing interview karo Gambling Njero, Gamblit Game CEO Eric Meyerhofer lantaran sukses perusahaan kang kanggo "talent, keluwesan lan prigel." "Kita uga cepet kanggo nglirwaaken gagasan sing berkembang akeh banget masalah, nalika dijogo lingkungan ing ngendi kabeh gagasan sing diajeni," Meyerhofer marang kabar stopkontak apa penet ing craps. Gamblit hardware lan game wis tugasaken ing sawetara lokasi, kalebu Planet Hollywood Resort & Casino, ing Hakkasan Klompok ngatur Tingkat Munggah game lounge ing MGM Grand Hotel & Casino, Caesars Palace Las Vegas Hotel & Casino, ing LINQ Hotel & Casino, Paris Las Vegas Hotel & Casino, lan Venetian Las Vegas apa sing nyonggo nang ing poker.
Dibukak ing 2009, Doodle Langsung wis dirilis tengen macem-macem platform, kalebu iOS, Android, Arcades, Windows, Xbox 360 lan Nintendo DS, lan wis diundhuh luwih saka 250 yuta kaping next slot saka vaksin ing delhi. Bubar, Gamblit mlebu sing menehi hasil karo Andhap Casino Resort, kang dilakokno dening Quapaw Suku Oklahoma sabanjuré negara kanggo legalize online gambling. Gamblit skill game lan tabel sing uga manggon ing Harrah kang Resor Southern California, lokasi pisanan ing negara kanggo kurban skill game, uga minangka Harrah kang Lake Tahoe Hotel & Casino lan telung Karnaval Layaran kapal sabanjuré negara kanggo legalize olahraga gambling.