Juni swoon iki malah luwih pocapan ing Las Vegas Strip, ngendi revenue ambruk 10.1% kanggo $434.7 m next serikat kanggo legalize gambling. PENGUNJUNG MUNGGAH, MBUWANG MUDHUN Analysts dikutip ing telung sasi consecutive apik slot nangani minangka bukti sing 'agêng-tingkat' pelanggan padha bali menyang Vegas sabanjuré negara kanggo legalize gambling. Tetep dirungokake free sizzling sevens mesin slot. Total gambling lan non-gambling hiburan revenue ing 2012 ana $15.3 b, mudhun $500m saka 2007. Total sportsbook revenue wungu 50.5% kanggo $12.7 m ing 7.1% terus free sizzling panas deluxe slot mesin.

Nglampahi saben ngunjungi ana $1,021 ing 2012, dibandhingake $1,318 ing pemandangan-resesi taun 2007. Nevada kang lomba buku weruh winnings tiba 14,5% $4m ing 14% terus free slingo slot ora simpenan. Pancen, Vegas diputer inang kanggo ngrekam 39.7 m pengunjung ing 2012, nanging wong-wong pengunjung sing mbuwang kurang nalika lagi ing kutha.
Karo baccarat kang nomer ing dumpster, blackjack ana ing negara kang ndhuwur tabel game, rising 1.1% kanggo $80m ing 10.8% menang tingkat free salaka oak casino kode. Craps revenue ambruk 8.35% kanggo $34.3 m, roulette ambruk 24.7% kanggo $23.4 m, telu-kertu poker wungu 2.1% kanggo $12.9 m, pai gow poker ambruk 34.8% kanggo $8.5 m, mini-baccarat wungu 39.3% kanggo $7.7 m, Supaya Iku Numpak ambruk 2% kanggo $3.3 m lan keno dipped 8% kanggo $2,4 m situs judi slot liwat kanthong pakean.