Arizona ngarep kanggo 16 suku operasi 23 Kelas III kasino. Sing dituduhake 6.9 persen tambah ing FY2015, nalika revenue nyacah $29.2 milyar. NIGA kepengin kanggo nggawe manawa sing kudu Supreme Pengadilan nullify federal hukum, mangkono menehi serikat tengen kanggo ngidini olahraga totoan, sing komersial kasino ora bakal gedhe-gedhe mung sing diijini kanggo entuk manfaat. wektu apa asda delivery slot release. Ing Tohono O'odham Bangsa bubar disabetake menehi hasil karo negara kanggo ndandani sawijining Kelas II elektronik bingo bale cedhak Phoenix menyang full-fledged Kelas III casino. "Minangka salah siji saka tombol kepentingan ing diskusi iki kita arep kanggo mesthekake yen legalized, anggota kita duwe kesempatan kanggo kurban kegiatan iki minangka tambahan sumber revenue," NIGA Ketua Ernie Stevens ngandika wektu apa asda delivery slot teka metu. Nanging, sing paling compacts ngomong apa-apa bab olahraga gambling wektu apa asda delivery slot pindhah ing. Indian game njupuk panggonan ing 28 negara, karo 66 suku saiki melu ing game operasi.

Taler mbuwang $400 yuta ing sawijining Glendale property kanggo panggonan mesin slot lan game tabel mung sethitik luwih saka mil adoh saka Universitas Phoenix stadion, ngarep saka NFL Arizona Cardinals apa sing rintangan saka rusak 3 blackjack tangan ing saurutan.