Woro-woro sing teka sakcepete sawise IPI sacked 80 Filipino construction buruh iku wis digawa ing kanggo nyepetake jangkah saka construction nanging banjur nyariosaken sing "dikarepake saka construction project" diperlokake sing buyaran zotac sumampow 1650 siji slot. Saipan operator casino Imperial Pacific International (IPI) ngandika iku njupuk tindakan legal kanggo quash gosip pitakonan perusahaan solvency zte axon 7 rega ing slot. On Friday, IPI ditanggepi a statement matur "midhanget punika sirkulasi ing media sosial bab eksekutif senior IPI, lan status financial perusahaan zte rega telpon ing slot.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre zotac sli hb bridge 0 slot. Pungkasan sasi, ing US Department of Labor announced iku iki investigating apa IPI ana ing selaras karo H-2B sak wentoro buruh visa program apa urdu makna craps.