Polisi wis dipenjara 153 wong sak serangan ing 22 rong gambling ilegal ing Hong Kong Island ing Kidul wilayah saka Hong Kong apa meaning bener saka gambling.
Ing serangan, codenamed operasi Arrowhorn, padha dibukak ing 10 agustus sawise COVID-19 pandemi wis katon nomer saka gambling ilegal operasi tambah ing wilayah apa uk industri gambling worth. Miturut Pangareping Pengawas Tse Tsz-kwan, ing rong gambling padha nyiyapake kanggo "nresep pelanggan lan entuk dhuwit cepet" sawise legal mahjong parlours lan game pusat padha ditutup kanggo pertempuran pandemi apa bener definisi saka gambling. Gropyokan operasi langgeng kanggo periode rong minggu lan weruh perwira njaluk 34 arcade mesin, 15 tabel mahjong lan HK$63,000 (US$8128) ing awis. Polisi ketemu lemah kasino ing omah lawas pamblokiran, komersial bangunan industri lan garasi. Ing 153 detainees padha dipenjara ing macem-macem nyinggung, kalebu operasi gambling panyiapan lan gambling unlawfully apa turnover saka industri gambling ing uk saben dina.
Ing Hong Kong, gambling ing panyiapan ilegal kaleksanane maksimum paukuman saka sangang sasi ing Kunjara lan HK$30,000 nggoleki. Operasi kuwi panyiapan kaleksanane paukuman maksimum sing pitung taun ing kunjara lan HK$5m nggoleki casino paling apik slot dhuwit recehan free. Polisi ketemu 17 ingkang di songko kanggo dadi non-residents Cina, sawetara kang padha helpers domestik. Lima ingkang di songko padha duwe recognisance formulir kang nglarang wong-wong mau saka njupuk employment. casino paling apik slot mesin kanggo menang.