Asian Poker Demo kang rollicking tanggalan acara nggawe sawijining sabanjuré jugangan mandeg ing Filipina kanggo APT Asian Seri Manila 2012 2 4 watesan poker strategi. Sakabèhé, Asia Seri Manila 2012 bakal fitur jadwal lengkap acara, padhang dening Php50,000-Acara Utama, sepuluh sisih acara kalebu banget pisanan 10-6-4 Nyerahke acara, enem satelit, lan Nambah-Ing kanggo acara Amal 2 1/2 ton black jack.

Sawise kabeh, iki Manila, akeh pot leleh saka sawetara saka sing paling apik poker pemain ing wilayah Asia. Saka ing kono, COCOK dadi bali menyang India kanggo sing pungkasan utama turnamen taun, APT India, kang bakal dianakaké seri banjur ndadekake sawijining mandeg final ing Casino Royale Goa ing Panjim, India. Sanalika minangka angin cedhak ing Manila ing 25th, ing Asian Poker bakal njupuk rong sasi dawa hiatus sadurunge iku sepisan maneh ngemas iku tas kanggo pindhah menyang Svay Rieng, Kamboja kanggo APT Asian Seri Kamboja 2012 saka November 14 November 20 2 3 4 5 texas holdem. Ing sisih liyane acara kalebu Sirah Pamburu turnamen, PokerAce Rollers Dhuwur, Ladies saka Poker acara, MegaSportsWorld Jero Tumpukan Turbo acara, DafaPoker Freezeout acara, lan Enem-Nyerahke acara. Asian Poker Demo nggawa sawijining tingkat ndhuwur account saka poker dhateng Philippine shores supaya nyiapake kanggo sawetara digawe panas felt tumindak sasi iki. Ora perlu ngomong, sing akèh kabèh saka macem-macem sing poker pemain kabeh tingkat skill bakal seneng milih saka 2 3 saka jenis poker. Nanging murup minggu-dawa poker perayaan isih Acara Utama, kang kita nyana kanggo tarik peserta liyane saka telung sadurungé Asian Seri mandheg. APT Asian Seri Manila 2012 papat saka limang dijadwal mandheg kanggo poker seri casino enghien les bains mesin sous. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.