apan kang mentas re-kapilih Perdhana Mentri Shinzo Abe on Wednesday prajanji kanggo revive ekonomi Jepang liwat 'Abenomics' program agresif babakan dhuwit easing lan defisit-mimpin mbuwang. Iku reignites pangarep-arep sing bill kanggo legalise kasino ing negara bisa uga kudu disetujoni – mbok menawa pungkasan taun sabanjuré – ngandika Kazuaki Sasaki (digambarke tengen), assistant profesor ing Universitas Nihon College of babagan Ékonomi.r Sasaki uga direktur IR (Integrasi Resorts) Game Academy ing Jepang lan panyengkuyung kiyat IR Promosi Bill 2 4 watesan poker aturan. Mbokmenawa, [ing] sabanjuré sesi biasa (mbokmenawa Bisa utawa juni) diubah IR law promotion bakal diajukake kanggo Diet [Jepang parlemen]," Pak Sasaki marang GGRAsia casino enghien les bains ouvert. "Sawise sing, [ing] sabanjuré sesi srengenge katon padhang (mbokmenawa oktober utawa desember), IR law promotion bakal disetujoni," kang ditambahake casino enghien les bains nomer. [Ing] IR implementasine hukum bakal disetujoni ing 2016," ngendikane Pak Sasaki.r Abe wis sought awal wacana casino bill minangka tugu Jepang strategi wutah.iku kabinèt anyar iki umumé panggah karo Taro Aso bali minangka wakil premier lan menteri keuangan.ven sanadyan Pak Abe kang Partai Demokratik Liberal (LDP) ilang telung kursi ing house ngisor saka Diet, sawijining junior koalisi partner, Komeito, gained kursi casino enghien les bains jeux de meja. Ngatur koalisi iki bali karo 326 metu saka 475 kursi, siji luwih saka sadurunge pembubaran ing November.aming perusahaan kayata Las Vegas Sands Corp lan MGM Resorts Internasional wis ditampilake publicly sing kapentingan ing nandur modal ing Jepang yen casino game legalised casino enghien les bains nomer telephone. Pungkasan sasi, Bill Hornbuckle, presiden saka MGM Resorts, marang GGRAsia sing perusahaan isih "banget optimistis" bab prospek kanggo kasino ing Jepang. 5 dollar minimum deposit casino canada.