Atlantic City kang Resort Casino Hotel wis disabetake liya olahraga totoan kemitraan karo UK basis teknologi supplier SBTech. On Monday, SBTech announced sing wis milih kanggo nyedhiyani Resorts karo sportsbook solusi "tengen ing property, online lan seluler saluran." Hasil wis tundhuk persetujuan peraturan, lan ora ana timeline kasebut nalika Resorts bisa miwiti sawijining anyar totoan produk carane kanggo gain pinggiran ing blackjack. Menehi hasil bakal weruh Resorts "kanthi outsource sawijining manajemen resiko lan dagang" kanggo SBTech, sing bakal ngleksanakake "bespoke risk management strategi" kanggo mesthekake diferensiasi saka Resorts' totoan produk lan "dadi ing lengkap kontrol saka ayahan." Resorts CEO Mark Giannatonio ngandika SBTech iki dipilih amarga kanggo sawijining "jero peraturan expertise ing donya sing paling dinamis lan nuntut pasar lan kaukur kanggo ndhukung kita ambisi multi-vertikal plans." Iki kapindho totoan menehi hasil sing Resorts wis disabetake, duwe sadurunge announced kemitraan karo saben fantasi olahraga operator DraftKings, sing salajengipun announced sing menehi hasil tech dhewe karo Eropah totoan supplier Kambi Group.

New Jersey kang anyar olahraga totoan peraturan ijin negara kang kasino lan racetracks kanggo operate nganti telung online olahraga totoan 'tampilan' lan SBTech woro-woro nuduhake yen, nalika SBTech uga bakal operate digital wagering kanggo Resorts, iku bakal "fokus ing on-property solusi kanggo nyedhiyani tanah basis solusi kanggo masa depan." Supaya ora nyana Resorts ing property sportsbook kanggo fitur sembarang DraftKings signage casino online nolak kanggo mbayar metu. SBTech sadurunge announced totoan teknologi kemitraan karo racing lan operator casino Churchill Ketinggalan Inc, sing bebarengan inked online gambling lan totoan kasunyatan karo Nugget Golden Atlantic City casino casino online deleng kanca bonus.

CDI ngandika iku wis diangkah a Q1 2019 kanggo miwiti anyar layanan online casino online nyata wektu game. ATLANTIC CITY NGINDARI MATI ANCAMAN Sauntara kuwi, Atlantic City kang kasino lan negara racetracks kejiret break liwat akhir minggu minangka Gubernur Phil Murphy announced ana sing ana bakal ora pamaréntah mati.
Murphy lan negara dprd wis sengoku liwat sing paling rencana budget, lan gagal kanggo nggayuh menehi hasil bakal kudu dipeksa mati saka non-penting pemerintah layanan, kalebu game aturan, kang bakal duwe diperlokake mati saka operator game gila kali kasino menang mundhut statement. Nanging bebarengan ditrima budget solusi iki sarujuk kanggo ing dina setu lan mlebu menyang hukum dening Murphy dina iki gila kali indian casino jobs. Negara operator game, utamané ing loro anyar kasino sing mung dibukak lawang on Thursday, ambegan a desahan saka relief.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.