s nomer tamu hotel lan kamar hotel banjur munggah ing September, nomer saka pengunjung teka kanggo Macau ing paket tours tindak mudhun taun-taun sak sasi.f Macau kang saklawasé 1.03 yuta tamu hotel ing September, 62 persen teka saka China dharatan; saklawasé 15 persen teka saka Hong Kong; kira-kira 5 persen saka Taiwan; lan 3 persen saka Korea Kidul casino online nyata wektu game. Ing taun-taun wutah ing perangan iki, mungguh, 20,9 persen; 12,5 persen; 40.6 persen; lan 75.5 persen. gila kali kasino menang mundhut statement.