Ing Missoula, Montana fasilitas wis samesthine kanggo bakal 34,000 kothak kaki ing mbangun-metu lan house 300 game mesin, lounge, full-layanan restaurant, hadiah toko lan ruangan patio lelenggahan kanggo tamu kanggo seneng sak panas kang casino wis sikil cuyu on saturday. Lempung uga announced sing kabeh saka silihan aman dening S&K Game saka suku wis mbayar ing lengkap kang casino wis sikil cuyu sak minggu. Panjenenganipun ngandika, "Sing wis dawa liwat amarga mbenake kita wis ngomong bab kanggo sawetara taun casino toko 10 rue moncey 25000 besancon.

Ing KwaTaqNuk Resor mbenake wis ing proses wiwit November lan ing minggu saka completion, miturut Clary casino njupuk pine bluff. Iku pancene arep kanggo nganyari kita situs lan bantuan kita saingan uga karo situs liyane lan hotel anyar sing mung banjur munggah ing Polson," miturut kanggo Char-Koosta Warta ar.