Paul Jackson iku salah siji saka wong-wong pemain casino toko 11 november. Jackson bastion saka British poker sing wungu kanggo kautaman ing taun 2005 madhep Phil Ivey ing kepala-up phase saka 2005 Monte Carlo mayuta-Yuta lan njupuk bagéyan ing salah siji saka paling epik tangan saka wektu kita. Poker wis diganti ngartekno liwat past rong puluh saint-etienne. Aku njaluk munggah, duwe padusan, lan banjur duwe sarapan casino toko 129 rue maubec 64100 bayonne. Carane wis Paul ngatur kanggo tetep ing game iki dawa, ayo kang ketemu metu?Ayo kang miwiti ing awal: apa panjenengan esuk tumindake? "Aku ora duwe pesawat bab dansa casino aix les bains.

Ora Post-It cathetan senajan "ora tilt" siji bisa dadi migunani kadang." Nalika sampeyan njagong mudhun kanggo muter poker carane kowe miwiti? "Aku njupuk wektu kanggo nyoba lan netepke muter dokter sandi mungsuh." Apa panjenengan proses review? "Aku ngrembug cilik utawa wujud panggonan karo pemain liyane sing aku ngormati." Carane kowe nambah? "Ngomong kanggo pemain aku ngormati, nonton video online lan TV jangkoan wujud final tabel." Carane akeh wektu wis ngginakaken muter mungsuh learning? "Nalika iku mung muter utawa learning mung bab 97% kanggo 3% senajan akèh learning wis ngrambah dening muter lan ngisi mungsuh." Carane kowe ngerti yen kanggo mungkasi sesi? "Aku mungkasi nalika aku miwiti kanggo njaluk kesel utawa ndelok aku mlaku banget kanti awon nalika muter awis." Sing sadar nyoba kanggo niru gaya tartamtu pamuter?Aja duwe wong sing katon minangka model kanggo game? "Ora khusus, sanajan aku appreciate aku ora 3-nang cukup lan nyoba kanggo ngagengaken aku nglakoni nalika nit pangroso dhateng kula ora kanggo." Iku poker gampang?Iku ora teka alamiah kanggo sampeyan? "Sawise muter kanggo supaya dawa, iku saiki ngrasa banget alam." Nalika durung cita-cita dadi poker pamuter miwiti? "Nalika aku diduweni furnitur toko nanging digawe luwih dhuwit saka muter poker online ing kantor sak dina nalika toko kosong saka toko dhewe digawe." Apa favorit wayahe ing poker? "Ing cedhak akeh ing tataran ing WSOP Acara Utama final nalika James Akenhead wis KQ kabeh-ing v AQ lan rivered Raja." Buku apa wis mbantu nambah game? "Dan Harrington buku, sanajan aku arang maca akeh." Apa sakcedhake mengaruhi karya, carane? "Aku tansah nyoba kanggo duwe lingkungan sepi tanpa distractions kanggo muter online." Ana tau wektu nalika sampeyan ora arep kanggo muter poker?Carane sira njaluk metu saka funk? "Siji wektu nalika muter biasane ing Walsall Grosvenor aku lunga liwat 3 sasi periode ketoke rusak saben wujud pot aku diputer – turnamen utawa awis lan felt bener ing ipat-ipat. Senajan, biasane ana luwih rekreasi pemain ing wayah wengi, utamané ing akhir minggu, supaya iku luwih gampang kanggo menang ing wong kaping online." Apa sampeyan wis ditetepake gol carane akeh tangan/mau sampeyan muter ing minggu: loro-lorone urip lan online? "Ora ditetepake gol dansa casino st julien en genevois. Kang putra Ben Jackson iku salah siji saka pemain enom paling apik ing Inggris poker tari en patin roulette.