Slovenia kang aktif saga kanggo legalise online olahraga totoan wis diprodhuksi liyane corak, ningali negara Dewan Nasional voting 18-12 ing sih saka veto kanggo nundha a bill sing yen liwati bakal wis dibukak ing negara pasar game online munggah kanggo perusahaan liyane ing Eropah Ekonomi Masyarakat penari paling apik ing slot ffxiv. Ing negara saiki olahraga totoan pasar kasusun saka monopoli dening Športna Loterija, sing perusahaan mung sah diijini kanggo operate olahraga totoan layanan lan Loterija Slovenije, national lottery operator penari paling apik ing slot 5.3. Iki paling anyar voting wuri sadurungé kaputusan dening Majelis Nasional, kang wis milih 35-26 ing sih saka bukaan munggah negara pasar game online ing supaya kanggo bantuan luwih aturan iku dancefloor casino montrond les bains. Gagal saka bill kanggo gain dewan Nasional disetujoni pasukan Déwan kanggo milih maneh ing duweni potensi dibenakake bill sing bakal saiki mbutuhake loro-thirds mayoritas kanggo suceed poker kemungkinan papat saka jenis. Usulan-usulan kanggo mbukak munggah Slovenia pasar sing duwe kuoso mimpin dening pemanggih sing akèh-akèhé saka gambling online kegiatan ing negara wis saiki rampung supaya liwat unregulated camping minangka residents katon kanggo nggunakake werna-werna sportsbook liyane saka Športna Loterija poker kemungkinan aa vs kk. Ing vetoed bill iki pisanan ngenalaken ing januari 2017 dening Branko Zorman, a Slovenia MP sing didhukung claims sing 85% saka revenue saiki kui saka olahraga totoan ing negara iki arep kanggo perusahaan njaba saka cilik bangsa Eropah poker kemungkinan texas holdem wikipedia. Ing ngusulake bill, Zorman ndhukung sing negara bisa ngadeg kanggo gain jumlah gedhe saka revenue saka saéngga tambahan olahraga totoan perusahaan kanggo operate ing negara; introduksi saka peraturan bakal netepake €500k taunan fees lisènsi lan nuduhake sing bathi. poker kemungkinan menang kalkulator.