Ing Australia, pangembang konco rencana kanggo mbangun $1,5 milyar integrasi casino resort ing kidul-wétan Queensland wis kabaripun ngumumaké yen project bakal nggawe luwih saka 13.000 permanen lan sak wentoro proyek lan bantuan liyane wilayah industri gedhe resorts donya free online slot. Miturut laporan saka Daily Telegraph koran, amandeep singh mani singh Konsorsium kepengin kanggo mbangun sawijining Gold Coast Integrasi Pembangunan Resor ing rolas-hektar bingkisan saka tanah ing Muntahake semenanjung antarane Segara Donya Gold Coast lan situs Gold Coast Nelayan kang Co-Penggaweyan ing kemitraan karo-negara diduweni Cina CCCC Guangzhou Dredging Perusahaan Winates lan China Negara Construction Engineering Company Limited. Dipunagem dening Sydney-kadhaptar amandeep singh mani singh Konsorsium ing agêng-desember sawetara 18 sasi sawise iku gagal kanggo ngamanake disetujoni kanggo ngajokaken $5.3 milyar rencana ing toko Gelombang Break Pulo, rencana kanggo Gold Coast Integrasi Pembangunan Resor kabaripun telpon kanggo construction saka limang hotel menara bebarengan karo 77,500 sq ft umum piazza ngrampungake karo restoran lan konferensi fasilitas karo views saka kutha gisik Gold Coast resorts donya catskills poker jadwal. Ing rencana bakal menapa malih kurban 1,200-jog persawahan ngrampungake karo canopy, loro umum pesisir lan gedhe-ukuran grojogan kajawi casino sing Makutha Resorts Winates wis ngandika kanggo dadi kasengsem ing operasi pied de parasol roulette castorama. Brian Haratsis, Ketua kanggo pangembangan search konsultan MacroPlan Dimasi, marang Daily Telegraph sing Gold Coast rencana wis potensial kanggo ngirim "nyebar keuntungan ekonomi" lan bakal nggawe luwih saka 4,100 construction proyek uga luwih 9,100 langsung lan ora langsung posisi. "Gold Coast Integrasi Pembangunan Resor nggantosi substansial lan employment long-term hub kanggo Gold Coast lan asia kidul-Queensland," Haratsis marang koran. "Adhedhasar kita proyek analisis kanggo paling anyar konsep rencana, project wis potensial kanggo njaga trampil buruh ing wilayah lan nyedhiyani ewu donya-kelas kesempatan kanggo search kekiyatan kerjo. Iku uga bakal ngrangsang latihan, pendidikan lan upskilling kesempatan tengen negara, nggawe anyar careers kanggo ana lan mangsa generasi." The Daily Telegraph kacarita sing ing Gold Coast Integrasi Pembangunan Resor bakal njupuk kira-kira limang taun kanggo mbangun karo Haratsis bilih rencana proyek bakal duwe aliran-ing efek kanggo industri.
"Substansial kekiyatan kerjo bakal nggawe anyar tambah ing dikarepake kanggo akomodasi, toko fasilitas, komersial kantor, layanan lokal lan liyane, [liya kang] wujud lan sustainable kanggo ngedongkrak bisnis lokal tengen ing Gold Coast," Haratsis marang koran. Gold Coast Integrasi Pembangunan Resor saiki kabaripun disetel kanggo dadi subyek saka masyarakat rembugan, kang bisa miwiti minangka awal minangka sasi sabanjuré, sadurunge rinci pengajuan wis dikirim menyang negara pemerintah mengko ing taun nalika amandeep singh mani singh Konsorsium niat kanggo miwiti dhewe bebarengan komentar umum periode. "We are setya kanggo ngoptimalake search partisipasi, miwiti karo lokal supplier arahan mau kanggo mesthekake Gold Coast bisnis sing diwenehi saben kesempatan kanggo nyiapake, nanggapi lan njaluk melu ing orane tumrap sekolah awal saka project," Louis Chien, direktur kanggo amandeep singh mani singh Konsorsium, marang Daily Telegraph. pied de parasol roulette 40 kg.