apanese game konglomerat Universal Hiburan Corp wis disambung ngedegaken Kazuo Okada kanggo loro anyar kasus miturut omongane uwong saka "ilegal aktivitas", announced tenan on Monday.niversal Hiburan perusahaan tiyang sepah saka Macan Resor, Luang lan Hiburan Inc hard rock casino undakan tingkat atlantic city. Sing terakhir iku promosi saka Okada Manila casino resort ing Filipina hard rock casino undakan tingkat. Macan Resor announced on Friday wis dibusak Pak Okada minangka ketua perusahaan.ccording kanggo Universal Hiburan kang ana release, salah siji saka kasus anyar relates to februari 2014 silihan kanggo "transaksi tanah" ing Korea Selatan dening Okada Holdings Ltd – perusahaan ngandika kanggo dadi tanggung diduweni dening Pak Okada lan sederek, lan kang ing Jepang hebat iki mung direktur ing wektu sing dilapurake silihan.niversal Hiburan ngandika Pak Okada wis seng di tuduh saka nggunakake tambahan wholly-diduweni Universal Hiburan tambahan – dijenengi Universal Hiburan Korea Co Ltd – kanggo nggawe keamanan kapentingan kanggo US$80-yuta financing menehi hasil kanggo Okada Holdings Ltd saka unnamed institusi financial. Punika nyariosaken Pak Okada iya dadi tanpa complying karo Universal Hiburan kang cara internal kanggo prakara kuwi.niversal Hiburan release nyatakake senajan keamanan kapentingan noto "iki dibatalake ing 31 Maret taun kang padha, kira-kira US$170,000 – jumlah kapentingan sing iki mestine kanggo bakal mbayar dening Okada Holdings Ltd kanggo institusi financial – [ana] disbursed dening Universal Hiburan Korea" tegese ty ing poker. Minangka seri saka tumindak anjog munggah menyang mundur total saka dana...

wis rampung tanpa perlu cara internal perusahaan, ana anggepan sing padha akehe nglanggar serius saka governance," Universal Hiburan nyatakake.niversal Hiburan wis sadurunge announced diselidiki khusus komite iki kanggo ngirim kanggo perusahaan "ing utawa watara 30 juni" apa konglomerat kasebut "interim selidik report" menyang Pak Okada kang tumindak. Ing sawijining ana release tenan ngandika iki laporan interim bisa saiki bakal telat ing tampilan saka anyar prakara digawa menyang perusahaan kang manungsa waé sing pinunjul saka casino. Ing wawasan saka kasunyatan sing loro kasus ilegal aktivitas dinuga related to Pak Okada wis mentas ditemokke lan.. tegese wektu slot ing inggris. ing sawetara kasus nyelidiki tambah telung, perusahaan bakal ngandhani... sembarang owah-owahan ing wektu [kanggo] ngajokake laporan interim," iku nyatakake..