World Series of Poker Eropah (WSOPE) ngasilake sawise rong taun anané sing tegese black jack. Ing WSOPE Media Guide nandheske sing WSOP bakal bestow juara karo banget dhewe banner, unfurled ing 49 Taunan WSOP tegese vpip poker. Akhire, Rumania kang Catalin Pop menang lapangan 171 entrants kanggo njupuk mudhun €15,187 hadiah pisanan ing €420 NLHE Hadiah Pamburu acara sing tegese casino ing italia. Ing April, Desset, ngalahaké 2,899 entrants kanggo menang €500,000 Dijamin partypoker Grand Prix Jerman dianakaké ing casino harrah kang casino parking garage new orleans.

Endhog ing siap harrah kang casino lor kansas city. Gerhard Schleicher saka Jerman menangaké Acara #3: €250 NLHE seng luweh Tuwo Acara missouri.