Owah-owahan nyumbang kanggo ngrekam nekani nomer ing final waktu saka Donaco fiskal taun. Nanging, karo loro sifat saiki diperlokaké ing kabeh silinder, Donaco papan ngarepake kanggo terus kanggo pahala shareholders karo mangsa "sustainable" deviden casino ing saint joseph missouri.

Donaco bakal ngatur Star Swarga game area kanggo ragad saben wulan saka THB 5m ($144k) plus biaya operasi slot mesin bally atlantic city. Kabeh biaya lan risiko saka ajang pembangunan kang digawe dening Donaco kang Thai partner, senajan Donaco wis finalizing eksklusif pilihan kanggo ndarbeni kabeh Star Swarga bisnis.
Saben pengunjung saben dina spiked saklawasé rong-thirds kanggo 406, meksa nindakake perkara hotel panggonan saka 65.2% kanggo 81.3% slot mesin ing skoevde casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre slot mesin ing winstar casino. Star Vegas kacarita net revenue game mung liwat 3b Thai baht ($86.7 m), munggah 16% ing taun-taun, senadyan sakabèhé casino nekani rising mung 2% kanggo 1.87 m slot mesin ing angin creek wetumpka.

Kanggo ngrameke sawijining nuduhake kuwat, Donaco announced page tau bahti saham, sanajan mung AUD 1 sen saben bareng hiburan jadwal ing casino rama. FY16 iki taun pisanan kanggo kalebu panganggo saka Star Vegas, Donaco anyar properti ing Poipet, Kamboja hiburan urip langit casino ing swift saiki.