kumpulan Teknologi shareholders wis ana US$83.30 saben bareng ing menehi hasil hiburan hard rock casino atlantic city. Perusahaan simpenan ditutup ing US$80.93 ing Wednesday dagang ing Nasdaq ing New York, mudhun 0,16 persen ing dina.kumpulan Teknologi ngandika ing pungkasan September sing ngrancang deadline kanggo panggabungan iki kang digawa maju kanggo ing pungkasan 2014 input casino impen puerto varas. Iku wis originally wis dijadwal kanggo awal 2015 star hiburan casino gold coast. nder noto, Ngelmu Game bakal njupuk ing US$1,8 milyar target utang perusahaan.pitik menehi hasil iki announced ing agustus 1, Ngelmu Game ngandika transaksi iki samesthine kanggo bakal langsung accretive kanggo sawijining pangentukan saben bareng lan awis aliran, nyediakake US$220 yuta ing biaya tabungan taunan lan US$25 yuta ing taunan ibukutha sah tabungan dening mburi saka kaloro taun ing ngisor iki ing penutupan kasus saka menehi hasil. partai poker tangan sajarah rate.