Ngedeni sing subsiding ing Macau industri game minangka clampdown marang UnionPay transaksi katon dadi tumpukan mudhun, miturut gambling analysts.
Internasional perantara JP Morgan Securities lan Jepang kredit-utang watcher Nomura duwe allayed uneg-uneg saka bablas crackdown ing UnionPay terminal ing mantan portugis enclave. Nalika anyar clampdown ing toko kopi' nggunakake terminal ditambahaké sentimen negatif kanggo pasar game, loro institusi financial pracaya yen crackdown ora bakal duwe diukur impact ing revenue game reged tren apa paling sukses roulette strategi. "Kita pitados paling anyar UnionPay terminal removals lan Piala Donya wis sethitik (yen sembarang) impact ing Macau GGR supaya adoh," Nomura analysts Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson nyatakake ing cathetan ditanggepi on Monday magpul m-lok 11 slot alur. Sauntara kuwi, JP Morgan analysts DS Kim lan Sean Zhuang nuding metu sing paling saka kontak sing padha kena pengaruh dening clampdown "minangka pemain sing nemokake cara liyane kanggo diwenehi likuiditas." Padha uga sing ngeweruhi sing pamaréntah Cina durung bukak luwih crackdowns ing anyar minggu—pratondo sing kedadean bisa wis wis frutas kasus magpul m-lok 11 slot alur aluminium.

"Kita on-the-lemah kir mbukak sing sawetara (ora akeh) saka jewellery kopi nang kasino wis bener maneh UnionPay layanan bubar, sanajan padha koyone luwih ngati-ati saka sadurunge ing aturan kuwi layanan (iki bisa uga amarga padha bisa nggenepi ilegal mobile titik-of-sale mesin, sanadyan kita ora bisa verifikasi iki)," miturut JP Morgan analysts. Liwat sawetara taun kepungkur, Macau panguwasa wis conducted serangan ing ilegal UnionPay terminal—acara sing digawe ora impact owahan ing GGR. Mbok menawa salah siji alasan kok serangan ora kudu diukur impact amarga turah mbrawah saka legal UnionPay terminal. Salajengipun, Macau financial lan game aturan wis ora diselehake kacathet liyane watesan ing transaksi.

Awal sasi iki, Macao Authority Babakan dhuwit cepet doused karingkes sing Macau pawnshops wis begalan saka nggunakake UnionPay. Nanging, Macau financial watchdog nuding metu sing "bank-bank sing kapekso kanggo nindakake nyukupi amarga rajin ing, lan aktif ngawasi, pedagang ing supaya kanggo nyegah penyalahgunaan saka mesin POS [kanggo] ilegal aktivitas." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre magpul m-lok afg - angled ngarep genggeman m-lok sistem slot.