ong Kong plans kanggo miwiti "travel gelembung" karo Singapore sak November, ngandika ana Hong Kong Eksekutif, Carrie Lam Cheng Yuet-ngor (digambarke ing gambar foto) poker lintang-lintang olahraga sambutan kurban. Kabar teka senadyan laporan sing loro anggota staff ing terminal telu Singapura Changi Airport wis bubar dites positif kanggo Covid-19 poker lintang-lintang uk app download. Mrs Lam ngandika plans kanggo maneh lelungan hubungan antarane kutha-kutha wis ora wis derailed dening kabar.nomer investasi analysts wis ngandika sing curbs ing inbound lelungan menyang Singapura di kupeng Covid-19 pandemi, wis larangan ing bisnis recovery kanggo Singapura loro casino resort slot mesin nomer serial goleki.

Ing Marina Bay Sands – salah siji saka wong – wong mau - -waktu katelu revenue casino iki US$197 yuta, mudhun 64,4 persen taun-taun saka US$553 yuta ing taun sadurungé, ngandika resor kang tiyang sepah Las Vegas Sands Corp ing sawijining pangentukan woro-woro minggu kepungkur.ong Kong – kang miturut sawetara analysts investment wis sadurunge krisis diwenehake ing paling 10 persen saka Macau taunan revenue game reged – durung announced plans kanggo quarantine-free travel gelembung karo Macau.rs Lam ngandika Hong Kong kang Bandara Panguwasa bakal miwiti trials minggu iki kanthi cepet Covid-19 test ing bandar Udara Internasional Hong Kong slot mesin layanan near me. Residents kutha kang uga bisa mbayar kanggo pemandangan-travel Covid-19 test ing papat anyar pusat panguwasa sing setelan munggah slot mesin jinis lan kutha. Padha sing: ing Hong Kong Island; ing Kowloon; ing wilayah-Wilayah Anyar Wétan; lan wilayah-Wilayah Anyar Kulon, miturut media lapuran kasebut Mrs Lam kang ujar.ong Kong Eksekutif ngandika dheweke kutha iki uga drafting hukum sing bakal ngaktifake panguwasa kanggo tumindak prentah Covid-19 tes kanggo wong-wong sing salah siji tampilan gejala infèksi, utawa sing disambung kanggo wong utawa panggonan ngendi wabah wis dumadi, utawa sing dianggep ing resiko relatif dhuwur saka infèksi. slot mesin significado en inggris.