onday kang AJPC woro-woro ngandika organisasi ngrancang kanggo bali menyang Incheon taun iki.e ditambahake: "Iki nanggepi pemain kita' kepinginan kanggo seneng turnamen jaban rangkah, karo fokus ing Incheon, Taiwan, Macau, lan duweni potensi tujuan liyane, ing Asia Kidul-wétan." slot mesin nuduhake lake county.