GVC Holdings' UK toko EBITDA tambah c.£70m ($86.8 m) taun-taun kanggo Q2, ing sawijining dagang page update wiwit abang ing maksimum totoan ing tetep rintangan totoan terminal (FOBTs) kanggo £2. Operator, pemilik saka Ladbrokes Karang, wis sadurunge ngandika munggah kanggo 1,000 saka sawijining totoan kopi sing ing risiko kang ditutup minangka asil maksimum saham motong paling gedhe ora simpenan bonus casino. Senadyan tambah ing UK toko EBITDA , net revenue game kanggo UK toko ana mudhun 19% kanggo Q2 lan mudhun 10% kanggo H1. Nganyari dirilis dening GVC ora kalebu tartamtu nomer anyar, nanging kanggo H1 2018, toko UK liwat-the-counter net revenue game iki £277.1 m lan UK toko ndasari EBITDA ana £125.8 m - loro nomer sing padha ing pro-wangun basis paling gedhe ora bonus simpenan casino. Total klompok NGR munggah 5% H1 kanggo 2019. Pro forma total klompok NGR kanggo H1 2018 ana £1.72 bn. GVC CEO, Kenny Alexander ngandika: "Ing transisi kanggo kirim £2 totoan-cut lingkungan ing toko UK wis progressing uga banget lan kita pracaya ing Ladbrokes Karang estate paling diselehake kanggo njupuk nuduhake pasar."Alexander uga ngandika operator joint venture karo MGM Resorts, Roar Digital, iku ing trek kanggo online lengkap miwiti ahead saka wiwitan saka NFL mangsa ing September paling gedhe casino online ing eropah.
GVC rega nuduhake wis fluctuated ing saindhenging setengah pisanan saka taun, miwiti ing 689 GBX tanggal 2 januari, nanging saiki mbalek maneh saka sawijining titik paling saka 507.5 GBX tanggal 25 Maret piye carane aku njaluk kripik free ing huuuge casino. Operator rega nuduhake lungguh ing 628 GBX nalika pasar kabuka ing tanggal 17 juli..